awesome's banner

Tuesday, December 25, 2012

Sinar Harian - Usahawan Arnab

    

9 Oktober 2012 - terbitlah cerita 2 1/2 muka surat mengenai saya dan perniagaan ternakan saya di dalam akhbar sinar harian. Walaupun dah 2 bulan berlalu sewaktu post ini dibuat. saya masih merasakan semangat yang wujud
selepas ditemubual oleh wartawan sinar harian En Sofyan Rizal Ishak dan perasaan gembira dapat 
berkongsi sedikit sebanyak pengalaman saya dalam perniagaan ini kepada semua.

Yang menjadikan saya lebih teruja bila kawan2 di facebok turut take pic dan tag kat wall sy..hehe.. bangga kejap, naik semangat untuk maju lebih lagi dalam bidang agro-ternakan ni..

kepada yang nak baca apa yg tertulis dalam akhbar sinar harian tu... bleh la tgk dkt link nie.. 

No comments:

Post a Comment